Tältä sivulta löydät asiakkaideni kokemuksia!


Torsti, shiba

"Näin eräänä päivänä yhden Facebook julkaisun alla suosittelun Eläinpalvelu karvakoivista ja päädyin katselemaan tarjontaa. Huomasin, että tämä paikka tarjoaa näyttelytreeniä ja siltä istumalta varasin meille treenin. Jenni opasti meitä näyttelyesittämisen sekä - käsittelyn saloihin sellaisella taidolla, että hämmästyin mutta tietysti hyvällä tavalla. Saimme äärettömän hyviä neuvoja sekä onnistumisia koko tunnin osalta. Koirani Torsti on vasta nuori ja halusin oppia miten saisin esitettyä juoksua ilman, että koira kuristaa itseään näyttelyhihnaan. Myös paikallaan olo kun ihminen lähestyy tai kopeloi onnistui Jennin vinkkien avulla hienosti. Jennin neuvot antoivat yhdellä tunnilla minulle ja koiralleni paljon enemmän kuin mitä aiemmat 5x näyttelytreenit muualla ikinä. Jos pelkkä näyttelytreeni on jo näin taidokasta niin epäilemättä muutkin kurssit ovat!

Jenni opastaa niin, että tyhmempikin tajuaa jutun juonen nopeasti. Voin lämpimästi suositella Eläinpalvelu karvakoipia!"

Pate, akita-laikamix

"Otin yhteyttä Jenniin, kun useampien eri koulutusyritysten jälkeenkin Pate reagoi epätoivotusti kaikkiin vastaantuleviin koiriin. Kolinapurkit ja jääkaudet oli kokeiltu ja niistä ei ollut pitkäaikaista hyötyä. Namit Pate sylki suustansa tai ei edes avannut suutaan ottaakseen namia vastaan.
Olin kaikista epävarmin omasta ajoituksestani. Koira varmasti myös aisti, että jännitin tulevia kohtaamisia ja pidin aina varsin lyhyttä remmiä.
Jennin opissa opimme LAT-tekniikan ja koira, joka aiemmin sylki namit pihalle alkoi odottamaan nameja ja oli rentoutuneempi ohituksissa.
Jennin sanoin, ei Patesta koskaan koirapuistokoiraa tule, joka tykkää kaikista uroksista, mutta lenkit sujuu hyvin ja luottamus omistajan ja koiran välillä kasvoi taas lisää ja Pate ulkoilee nykyään rennosti pidemmässä hihnassa."


Jalo, löwchen

"Olemme saaneet Jenniltä selkeitä käytännön ohjeita koiranpentumme Jalon kouluttamiseen.Hänen lähettämillä kirjallisilla ohjeilla harjoiteltavat asiat eivät pääse unohtumaan.

Säännöllisillä tapaamisilla olemme voineet yhdessä katsoa miten koulutuksemme etenee. Samalla olemme saaneet tarpeellisia huomioita koiramme koulutukseen. Tämä on auttanut meitä pääsemään toivomiimme tavoitteisiin Jalon kohdalla.

Jenni osaa hyvin lukea koiramme käytöstä. Lisäksi on ollut mukava toimia henkilön kanssa,jolla on uusimmat tiedot koirien kouluttamiseen.On ollut hienoa nähdä, miten yhteiselomme koiramme kanssa sujuu päivä päivältä paremmin.


Suosittelemme lämpimästi Jennin tarjoamia koulutuspalveluja."


- Pirjo ja Jukka 

Einari, sekarotuinen

"Aloitettiin Einarin kanssa pikku pentuna käymään Eläinpalvelu Karvakoivissa pentukurssilla. Haettiin ihan sosiaalistumista ja sitä, että muutkin ihmiset koskettelee ja katsoo hampaita ja tassuja. Pentukurssi olikin vallan oiva tälläiseen ja mukava kun koira sai taukoja välissä ja pystyi myös käymään tunnin aikana pissalla jos sille oli tarvetta. Einari osottautui hyvinkin nopeasti oppivaksi ja halusi tehdä koko ajan lisää asioita ja oppia uutta. Pentukurssin jälkeen jatkettiin arkitaitokursseille. Käytiin monta arkitaitokurssia, jossa aina kuunneltiin mitä haluttiin oppia. Meille tarkeää oli myös opetella rallytoko liikkeitä, joka kursseilla otettiin myös huomioon. Oppimisympäristö on ollut rauhallinen ja tunneille oli aina mukava tulla. Niin koiran kuin omistajan mielestä. Einari on nuori uros ja kaikkina mörkö- ja teinikausina kouluttaja oli ymmärtäväinen ja mukava. Itselläni eli omistajalla saattoi joskus mennä hermot kun koira ei yhtään kiinnostunut mistään ja tunti saattoi mennä ihan penkin alle. Paljon sai tunnin aikana myös vinkkejä ihan omaan arkeen ja käyttäytymiseen."

Poppe, welsh corgi pembroke

"Kevällä 2023 olin epätoivoinen ja ajattelin, ettei Poppe koirani voi olla enää meillä. Olin valmis luopumaan, mutta ajattelin kuinka paljon sen käyttäytymiseen vaikuttaisi haitallisesti, jos se joutuisi uuteen ympäristöön ja uusien ihmisten luokse. Popella oli ja on edelleen vahvat eläimelliset vaistot mm. ahneus, kateus ja pelokkuus. Perheessämme oli kaksi pomeranian rotuista vanhempaa koiraa ja muutaman kerran Poppe hyökkäsi vanhimman koiran kaulaan, niin, että koiran ihoon tuli iso tumma kohouma. Poppe koirani oli iältään n. 10kk. kun etsin netin kautta koirien käytöskouluttajaa ja löysin Jennin. Soitin ja kerroin, että Popen käytös oli arvaamatonta ja vaarallista sille itselleen, minulle ja muille, kuten ohitettaville vieraille koirille, ohi ajaville autoille, polkupyörille, juoksijoille yms. Poppe riuhtoi hihnaa niin rajusti, että oikea olkapääni kipeytyi. Olin käynyt toisella kouluttajalla Popen kanssa pentukurssin, mutta en kokenut saavani sieltä riittävästi ohjausta. Tämä oli lähtötilanne. Sovimme Jennin kanssa ensin kolmen kerran ohjelman. Jenni tuli kotiimme, kuunteli haasteitamme ja neuvoi katsekontaktin ottoa, jättämistä, odottamista ym. mitä en kaikkea enää muista. Kävimme yhdessä jalkakäytävällä kävelemässä ja sain Jenniltä sinne myös hyvät toimintaohjeet. Opimme paljon, mutta sovimme vielä toiset kolme käyntiä, joista sain lisää varmuutta ja ohjausta. Lisäksi kävimme Jennin opastamana kolmen kerran ohituskurssin. Nyt aikaa on kulunut liki vuosi, kun aloitimme Jennin koulutuksessa. Olemme ahkerasti harjoitelleet ja tilanne alkaa olla hallinnassa. Enää en pelkää lähteä Popen kanssa lenkille. Osaamme toimia Popen kanssa tiiminä. Jos edestä tai takaa lähestyy haasteita, niin Poppe katsoo minua ja palkkaan sen. Poppe luottaa minuun ja minä siihen. Toki vieläkin pitää olla varuillaan ja kiinnittää huomio ympäristöön, mutta enää en pelkää ja luotan, että pärjään Popen kanssa. Tärkeintä oli se, että ensin minun piti oppia huomioimaan Poppe ja ympäristö. Väistää tarvittaessa ja palkita, eli saada Popen huomio itseeni. Poppe on äärettömän rakas ja ihana koira. Kiitos Jenni. "