Palvelut


Onko lemmikilläsi jokin tapa jota et ymmärrä? Haluaisitko opettaa lemmikillesi jonkin käytöksen? Vai haluaisitko kenties yhteisen harrastuksen lemmikkisi kanssa?

Tarjoan koirien ja kissojen yksityiskoulutusta sekä erilaisia kursseja Kanta-Hämeen alueella asiakkaan järjestämässä tilassa! Tilaksi käy lemmikin kotiympäristö tai jokin muu tarpeeksi rauhallinen ympäristö. Tarvittaessa voin vuokrata tilan yksityiskoulutusta varten, milloin tilan kustannukset lisätään koulutuksen hintaan.Yksityiskoulutus

Yksityiskoulutuksessa paneudumme asiakkaan toivomaan asiaan. Kyseessä voi olla esim. hihnakäytös, kuljetuskoppaan meneminen tai rally-tokon liikkeet. Yksityiskoulutus sopii kaikille eläimille, mutta itse olen erikoistunut koirien ja kissojen kouluttamiseen. Pääsääntöisesti yksityiskoulutus järjestetään asiakkaan tarjoamassa ympäristössä, esimerkiksi lemmikin kotona tai kotiympäristössä. Ennen yksityistapaamista käyn asiakkaan kanssa läpi koulutukseen ja sen suunnitteluun vaikuttavia tekijöitä puhelimessa ja sähköpostitse.

Lenkityspalvelut

Tarjoan koirien lenkityspalvelua Kanta-Hämeen alueella. Lenkityspalvelu on pääasiallisesti suunnattu tavanomaisesti käyttäytyville koirille. Lenkit suoritetaan lemmikin kotiympäristössä. Kertakäynti sisältää lemmikin ulkovarusteiden laiton, lenkin sekä ulkovarusteiden pois ottamisen. Ennen ensimmäistä lenkkiä tulen tutustumaan lemmikkiin. Hinnastossa hinta yhden koiran mukaan, jos lenkitystä tarvitsee useampi lemmikki, kysy tarjous.

Koulutuskurssit

Koulutuskursseja tulossa Hattulan ja Hämeenlinnan alueella. Ryhmäkoot ovat pienet taatakseni kaikille rauhallisemman harjoitusympäristön sekä tarvittaessa yksilöidympää ohjausta ryhmän mukaan.  Kurssit ovat suunnattu koirille, jotka pystyvät työskentelemään ohjaajansa kanssa ryhmätilanteessa. 


Kurssien kuvaukset 

Pentukurssi:

Pentukurssi on yleishyödyllinen kurssi pennun sosiaalistamisen ja arjen taitojen harjoittelemisen kannalta. Kurssilla pentu harjoittelee oppimaan erilaisia taitoja ja  työskentelemään omistajan kanssa ympäristössä olevien häiriöiden sekä houkutusten läsnäollessa. 

Pentukurssilla harjoitellaan lemmikin ja omistajan yhteistyötä ja arkea hyödyttäviä taitoja, kuten kontaktin pitämistä, yhdessä liikkumista, houkutuksista ja esineistä luopumista sekä luoksetuloa! Kurssilla harjoitellaan omistajan kanssa työskentelyä muiden pentujen läsnäollessa, mikä onkin usein vaikeampaa kuin kotona harjoittelu!

Pentukurssi on suunnattu erityisesti 2 - 6 kuukautta vanhoille pennuille, jotka eivät ole vielä olleet kursseilla.

Pentukurssille voi osallistua n. viikon kuluttua pennun kotiutumisesta.

Kurssi pidetään pienryhmänä ja osallistujia otetaan kurssille 4 koirakkoa. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 2 osallistujaa.

Pentukurssi sisältää 4 kurssikertaa.

Ilmoittaudu tästä!

Pentujen jatkokurssi :

Pentujen jatkokurssi jatkaa pentukurssilla harjoiteltuja taitoja. Kurssilla vahvistetaan edelleen lemmikin ja omistajan välistä yhteistyötä ja harjoitellaan arkea hyödyttäviä taitoja. Kehitämme jo harjoiteltuja taitoja sekä vahvistamme niitä. Lisäksi harjoittelemme mm. kohteelle hakeutumista. Kurssilla vahvistetaan työskentelyä muiden pentujen läsnäollessa! 

Pentujen jatkokurssi on suunnattu jo pentukurssin suorittaneille pennuille. Kurssille voi osallistua minkä tahansa pentukurssin jälkeen, mutta suositeltavaa on että pentu on käynyt Eläinpalvelu Karvakoivet järjestämän pentukurssin.

Kurssi pidetään pienryhmänä ja osallistujia otetaan kurssille 4 koirakkoa. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 2 osallistujaa.

Pentujen jatkokurssi sisältää 4 kurssikertaa.

Rally-tokon alkeet:

Rally-toko on laji, joka sisältää erilaisia radalla suoritettavia tehtäviä. Rally-toko yhdistelee elementtejä koiratanssista, tokosta ja agilitysta. Se on hauskaa aktivointia ja yhdessä tekemistä, minkä tavoitteena on vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä! Rally-toko sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille.

Rally-tokon alkeiskurssilla harjoittelemme erilaisia rally-tokon alokas-luokan tehtävien osia, joista rakennamme kokonaisia kylttitehtäviä. Harjoittelemme liikkeiden suorittamista ja tutustumme kyltteihin.


Rally-tokon alkeisryhmä on suunnattu koirille, jotka eivät ole vielä harjoitelleet rally-tokoa ja ovat lajin parissa uusia!


Kurssi pidetään pienryhmänä ja siihen otetaan 4 koirakkoa. Kurssi toteutuu, jos kurssille ilmoittautuu 2 osallistujaa. 

Rally-tokon alkeiskurssi sisältää 4 kurssikertaa.

Ilmoittaudu tästä!

Rally-tokon ratatreenit:

Rally-toko on laji, joka sisältää erilaisia radalla suoritettavia tehtäviä. Rally-toko yhdistelee elementtejä koiratanssista, tokosta ja agilitysta. Se on hauskaa aktivointia ja yhdessä tekemistä, minkä tavoitteena on vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä! Rally-toko sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille.

Ratatreeneissä koirakot suorittavat vuorotellen lyhyitä rally-tokon alokas-luokan kylttejä sisältäviä ratapätkiä. Tarvittaessa harjoitellaan kylttien ohjausta ja tulkitsemista. 

Rally-tokon ratatreenit ovat suunnattu rally-tokoa jo harjoitelleille koirille. Sopii erityisesti koirille, jotka ovat suorittaneet rally-tokon alkeiskurssin. 

Ilmoittaudu tästä!

Arkitottelevaisuus:

Arkitottelevaisuuden kursseilla ja irtokerroilla harjoitellaan yleisiä arkea hyödyttäviä taitoja, kuten hihnassa liikkumista, kontaktiin hakeutumista sekä kontaktin ylläpitoa ja muiden koirien ohittamista. Arkitottelevaisuuden kursseilla voidaan hieman harjoitella myös yksilöityjen toiveiden mukaisia taitoja. 

Arkitottelevaisuuden koulutukset ovat suunnattu koirakoille, jotka kaipaavat harjoitusta mm. hihnassa liikkumiseen, kontaktiin ja työskentelyyn muiden koirien läsnäollessa. 

Koulutukset eivät sovellu muista koirista paljon kiihtyville koirille. Näissä tapauksissa suosittelen ensin yksityiskoulutusta.

Koulutukset pidetään pienryhmänä. Koulutukseen otetaan enimmillään 3 koirakkoa.   

Ilmoittaudu tästä!