Palvelut


Käytösneuvonta on suunnattu niin sanottuihin ongelmakäytöksiin, näistä kuitenkin käytän mielelläni termiä ongelmallinen käytös, sillä usein meidän ihmisten mielestä ongelmallinen käyttäytyminen, on kuitenkin eläimelle luontaista. Tälläistä voi olla esimerkiksi yksinolo-ongelmat, joissa koira haukkuu tai ulvoo ikäväänsä sekä aggressiivisuus vieraita koiria kohtaan.

Tarjoan koulutuspalveluitani pääasiallisesti Hämeenlinnassa ja Hattullassa sekä muulla Kanta-Hämeen alueella, mutta työskentelen mielelläni myös Riihimäen sekä Hyvinkään suunnalla. Jos matka kotiinne on pitkä, voimme neuvotella kilometrikorvauksen määrästä.

Koulutusympäristöksi käy lemmikin kotiympäristö tai jokin muu tarpeeksi rauhallinen ympäristö, esimerkiksi lenkkipolku. Mm yksinolo-ongelmia ja aggressiivista käyttäytymistä käsittelemme yleensä ensin lemmikin kotona, pöydän ääressä. 


YKSITYISKOULUTUS

Koulutustapaaminen, joka soveltuu esimerkiksi erilaisten taitojen opetteluun, kuten luoksetulo-harjoitteluun tai hihnakävelyyn. Yksityiskoulutuksessa voidaan myös harjoitella esimerkiksi kuonokopan pitoa, käsittelyä tai odottamista.

Yksityiskoulutukseen sisältyy tarvittaessa kotiohjeet eli koulutussuunnitelma, joka sisältää harjoitusohjeet.

Yksityiskoulutus soveltuu myös käytösneuvonnan jatkokäynniksi. 

Yhteydenotto täältä!

KÄYTÖSNEUVONTA

Soveltuu koirien ongelmallisen käytöksen purkamiseen, kuten yksinolo-ongelmiin, ohitusongelmiin sekä aggressiiviseen käyttäytymiseen.

Käytösneuvonta sisältää yksityisen tapaamisen 1,5 h, minkä lisäksi mukaan kuuluu hyvinvointikartoitus, kotiohjeet sekä sähköposti-/puhelinneuvontaa kerran tapaamisen jälkeen.

Huomioithan, että tulosten saavuttamiseksi tarvitaan usein ongelmallisissa käytöksissä useampia koulutuskertoja sekä paljon omistajan omaa sitoutumista koulutukseen ja ohjeiden noudattamiseen. Keskustele kouluttajan kanssa olisiko käytösneuvonta-paketti teille sopivin vaihtoehto. 

Yhteydenotto täältä!

KURSSIT

Tarjoan erilaisia kursseja Hämeenlinnassa, Hattulassa sekä yhteistyössä Hyvinkäällä sekä Klaukkalassa. 

Pääasiallisesti minulla pyörii arkitottis-, pentu- ja ohituskurssit. 

Lue kursseista lisää täältä!

LENKITYSPALVELUT

Lenkityspalvelua tarjoan 30 min ja 60 min mittaisena. Hintaan kuuluu koiran kytkeminen ja lenkitys. Tarvittaessa koiraa voin viedä esimerkiksi uimaan tai metsälenkille, mutta tällöin lenkin lisäksi tulee asiakkaan maksaa kilometrikorvausta. 

Kysy tarjousta useamman koiran osalta!

Yhteydenotto täältä!