TIETOA KOULUTTAJASTA

Olen eläintenhoitajan ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnot suorittanut eläintenkouluttaja AT Jenni Junnonaho. Toimin Kanta-Hämeen alueella yksityiskoulutuksia tarjoten sekä tarjoan myös erilaisia koirakursseja. Olen työskennellyt eläinhoitolassa useamman vuoden, minkä myötä olen päässyt tutustumaan lähietäisyydeltä monenlaisiin koirarotuihin sekä roturyhmiin.

Eläintenhoitajaksi opiskelin oppisopimuksella. Teoriaopinnot kävin koulutuskeskus Salpauksessa. Valmistuin eläintenhoitajan ammattitutkinnosta vuoden 2020 toukokuussa. Hieman ennen valmistumistani olin päättänyt kokeilla pääsisinkö opiskelemaan eläintenkouluttajaksi. Hain kouluun Taitotaloon ja pääsin opiskelemaan pitkäaikaista haaveammattiani, josta en osannut kuin unelmoida! Suoritin opinnot nopeaan tahtiin ja valmistuinkin eläintenkouluttajan ammattitutkinnosta vuoden 2021 syyskuussa.

Koulutan eläimiä operantisti tieteeseen pohjaten. Olen Suomen eläintenkouluttajat Ry:n jäsen ja sitoudun kouluttamaan eläimiä Suomen eläintenkouluttajat Ry:n eettisten säännösten mukaan.

Minulla on itselläni kolme koiraa. Yksi sekarotuinen ja kaksi valkoistapaimenkoiraa. Kaikkien kanssa tulee puuhailtua ja kokeiltua erilaisia juttuja, mutta harrastuslajeista rally-toko ja TOKO ovat meille olleet kaikista mieluisimpia. Näitä onkin tullut treenattua omien koirien kanssa enemmän. Keskimmäisen koirani kanssa olen käynyt hieman rally-tokoa kisaamassakin ja saimme koulutustunnuksen RTK1 vuonna 2020. Kissaa ei vielä tästä taloudesta löydy, mutta sellainen varmasti tulee kunhan sopiva ympäristö ja aika sille löytyy.

Henkilökohtaisesti kouluttajana olen eniten kiinnostunut vaikuttamaan lemmikin ja sen omistajan väliseen suhteeseen ja keskinäiseen ymmärrykseen! Minulle on erittäin tärkeää, että lemmikin ja omistajan yhdessäelo sekä harrastaminen on molemmille mukavaa ja palkitsevaa.