TIETOA KOULUTTAJASTA


Olen eläintenhoitajan ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnot suorittanut eläintenkouluttaja Jenni Junnonaho. Toimin Kanta-Hämeen alueella yksityiskoulutuksia ja käytösneuvontaa tarjoten sekä pidän myös erilaisia koirakursseja. Olen työskennellyt eläinhoitolassa useamman vuoden, minkä myötä olen päässyt tutustumaan lähietäisyydeltä monenlaisiin koirarotuihin sekä roturyhmiin.

Nykyisin työskentelen omassa yrityksessäni ja teen töitä alihankkijana useaan paikkaan. Minuun voi törmätä myös myyjän roolissa mustissa ja mirrissä useassakin myymälässä!

Eläintenhoitajaksi opiskelin oppisopimuksella. Teoriaopinnot kävin koulutuskeskus Salpauksessa. Valmistuin eläintenhoitajan ammattitutkinnosta vuoden 2020 toukokuussa. Hieman ennen valmistumistani olin päättänyt kokeilla pääsisinkö opiskelemaan eläintenkouluttajaksi. Hain kouluun Taitotaloon ja pääsin opiskelemaan pitkäaikaista haaveammattiani, josta en osannut kuin unelmoida! Suoritin opinnot nopeaan tahtiin ja valmistuinkin eläintenkouluttajan ammattitutkinnosta vuoden 2021 syyskuussa.

Koulutan eläimiä operantisti tieteeseen pohjaten. Olen Suomen eläintenkouluttajat Ry:n jäsen ja sitoudun kouluttamaan eläimiä Suomen eläintenkouluttajat Ry:n eettisten säännösten mukaan.

Minulla on itselläni kolme koiraa. Yksi sekarotuinen ja kaksi valkoistapaimenkoiraa. Kaikkien kanssa tulee puuhailtua ja kokeiltua erilaisia juttuja, mutta harrastuslajeista rally-toko ja TOKO ovat meille olleet kaikista mieluisimpia. Näitä onkin tullut treenattua omien koirien kanssa enemmän. Keskimmäisen koirani kanssa olen käynyt hieman rally-tokoa kisaamassakin ja saimme koulutustunnuksen RTK1 vuonna 2020. Kissaa ei vielä tästä taloudesta löydy, mutta sellainen varmasti tulee kunhan sopiva ympäristö ja aika sille löytyy.

Henkilökohtaisesti kouluttajana olen erittäin kiinnostunut vaikuttamaan lemmikin ja sen omistajan väliseen suhteeseen sekä keskinäiseen ymmärrykseen! Minulle on erittäin tärkeää, että lemmikin ja omistajan yhdessäelo sekä harrastaminen on molemmille mukavaa ja palkitsevaa.