Pentukurssi:

Pentukurssi on yleishyödyllinen kurssi pennun sosiaalistamisen ja arjen taitojen harjoittelemisen kannalta. Kurssilla pentu harjoittelee oppimaan erilaisia taitoja ja työskentelemään omistajan kanssa ympäristössä olevien häiriöiden sekä houkutusten läsnäollessa.

Pentukurssilla harjoitellaan lemmikin ja omistajan välistä yhteistyötä ja arkea hyödyttäviä taitoja, kuten kontaktin pitämistä, yhdessä liikkumista ja luopumista houkutuksista sekä esineistä! Kurssilla harjoitellaan työskentelyä muiden pentujen läsnäollessa, mikä onkin usein vaikeampaa kuin kotona harjoittelu!

Pentukurssi on suunnattu erityisesti 2 - 6 kuukautta vanhoille pennuille, jotka eivät ole vielä olleet kursseilla. Pentukurssille voi osallistua n. viikon kuluttua pennun kotiutumisesta. Kurssi pidetään pienryhmänä ja osallistujia kurssille otetaan tilasta riippuen 4-6 koirakkoa. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 2 osallistujaa.
Pentukurssi sisältää 3-4 kurssikertaa.


Ilmoittaudu tästä!

Pentujen jatkokurssi :

Pentujen jatkokurssi jatkaa pentukurssilla jo harjoiteltuja taitoja. Kurssilla vahvistetaan edelleen lemmikin ja omistajan välistä yhteistyötä ja harjoitellaan arkea hyödyttäviä taitoja. Harjoittelemme mm. ihmisen kohtaamista sekä uusia taitoja yhdessä liikkumisen tueksi. Kurssilla vahvistetaan koirakon välistä työskentelyä muiden pentujen läsnäollessa!

Pentujen jatkokurssi on suunnattu jo pentukurssin suorittaneille pennuille. Kurssille voi osallistua minkä tahansa pentukurssin jälkeen, mutta suositeltavaa olisi että pentu on käynyt Eläinpalvelu Karvakoivet järjestämän pentukurssin.
Kurssi pidetään pienryhmänä ja osallistujia otetaan kurssille tilasta riippuen 4-6 koirakkoa. Kurssi toteutuu, jos ryhmään ilmoittautuu 2 osallistujaa.
Pentujen jatkokurssi sisältää 4 kurssikertaa.

Ilmoittaudu tästä!

Rally-tokon alkeet:

Rally-toko on laji, joka sisältää erilaisia radalla suoritettavia tehtäviä. Rally-toko yhdistelee elementtejä koiratanssista, tokosta ja agilitysta. Se on hauskaa aktivointia ja yhdessä tekemistä, minkä tavoitteena on vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä! Rally-toko sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille.

Rally-tokon alkeiskurssilla harjoittelemme erilaisia rally-tokon alokas-luokan tehtävien osia, joista rakennamme kokonaisia kylttitehtäviä. Harjoittelemme liikkeiden suorittamista ja tutustumme kyltteihin.


Rally-tokon alkeisryhmä on suunnattu koirille, jotka eivät ole vielä harjoitelleet rally-tokoa ja ovat lajin parissa uusia!


Kurssi pidetään pienryhmänä ja siihen otetaan tilasta riippuen 3-4 koirakkoa. Kurssi toteutuu, jos kurssille ilmoittautuu 2 osallistujaa.
Rally-tokon alkeiskurssi sisältää 4 kurssikertaa.

Ilmoittaudu tästä!

Rally-tokon ratatreenit:

Rally-toko on laji, joka sisältää erilaisia radalla suoritettavia tehtäviä. Rally-toko yhdistelee elementtejä koiratanssista, tokosta ja agilitysta. Se on hauskaa aktivointia ja yhdessä tekemistä, minkä tavoitteena on vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä! Rally-toko sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille.

Ratatreeneissä koirakot suorittavat vuorotellen lyhyitä rally-tokon alokas-luokan kylttejä sisältäviä ratapätkiä. Tarvittaessa harjoitellaan kylttien ohjausta ja tulkitsemista.

Rally-tokon ratatreenit ovat suunnattu rally-tokoa jo harjoitelleille koirille. Sopii erityisesti koirille, jotka ovat suorittaneet rally-tokon alkeiskurssin. Ratatreeneihin otetaan max 4 koirakkoa.

Ilmoittaudu tästä!

Arkitottelevaisuus:

Arkitottelevaisuustreeneissä harjoitellaan yleisiä arkea hyödyttäviä taitoja, kuten hihnassa liikkumista, kontaktiin hakeutumista ja muiden koirien läsnäolossa työskentelyä. Kurssi toteutetaan toiveiden mukaan.
Arkitottelevaisuuden koulutukset ovat suunnattu koirakoille, jotka kaipaavat harjoitusta mm. hihnassa liikkumiseen, kontaktiin, työskentelyyn muiden koirien läsnäollessa tai käsittelyyn.
Koulutukset eivät sovellu muista koirista paljon kiihtyville koirille. Näissä tapauksissa suosittelen ensin yksityiskoulutusta.
Koulutukset pidetään pienryhmänä. Koulutukseen otetaan max 4
koirakkoa, riippuen tilan koosta.

Ilmoittaudu tästä!

Ohitustreenit:

Ohituskurssilla harjoitellaan LAT-tekniikan käyttämistä, koiran ohjaamista sekä treenataan ohituksia ryhmän etenemisen mukaisesti.

Ohituskurssi soveltuu koirille, joilla on joitakin haasteita ohittamisessa tai muiden kulkijoiden kohtaamisessa. Kurssi ei sovellu erityisen reaktiivisille koirille. Reaktiivisille koirille suosittelen yksityiskoulutusta ennen ryhmätreenejä.
Koulutukseen otetaan 3-6 koirakkoa, riippuen koulutusympäristöstä.

Ilmoittaudu tästä! 

Hihnakurssi:

Hihnakurssilla harjoitellaan LAT-tekniikkaa ja koiran ohjaamista ohituksissa. Lisäksi tarvittaessa harjoitellaan myös rentoa hihnassa liikkumista ja vetämättömyyttä.

Kurssin ensimmäinen kerta on jaettu n.20 min osuuksiin, niin että jokainen koirakko harjoittelee vuorollaan LAT-tekniikan itsekseen. Seuraavat kerrat harjoittelemme ryhmässä yhdessä, niin että käytämme toisiamme hyödyksi harjoitteluun.
Koulutukseen otetaan 3-6 koirakkoa, riippuen koulutusympäristöstä.

Ilmoittaudu tästä!

Lajit tutuiksi:

Kurssilla tutustutaan pintaraapaisulta jokaisella kerralla eri lajeihin, kuten rally-tokoon, hoopersiin sekä hajuerotteluun. Riippuen kurssin pituudesta tutustumme mahdollisesti myös muihin lajeihin, kuten TOKO:on.

Koiralla ei tarvitse olla mitään pohjataitoja, rittää että koira pystyy työskentelemään ryhmätilanteessa.

Koulutukseen otetaan 3-6 koirakkoa, riippuen koulutusympäristöstä.

Ilmoittaudu tästä!

Käsittely kivaksi:

Kurssilla harjoitellaan mm. tassujen käsittelyä, hampaiden katsomista sekä toivottuja toimenpiteitä, kuten harjausta tai kynsien leikkuuta, niin että myös koiralla on mukavaa. Kurssilla pyritään koiran omaehtoisuuteen ja siihen, että käsittely olisi vähintäänkin neutraali asia.

Kurssi toteutetaan asiakkaiden toiveet huomioiden ja voimme lisäksi harjoitella esimerkiksi näyttelyseisotusta ja tuomarin käsittelyä.

Kurssi soveltuu koirille, jotka pystyvät työskentelemään muiden läsnäollessa. Kurssille otetaan 3-4 koirakkoa, riippuen koulutustilasta.

Ilmoittaudu tästä!